Неділя, 28.04.2024, 23:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ освіти Криворізької РДА

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 91
Форма входу

Головна » 2011 » Серпень » 1 » Перші кроки
13:35
Перші кроки
Знаєш, скільки справ у літа?Їх усіх не полічити!
Треба нам підсмажить спини, ніс убрати в ластовиння,
Накупати нас у річці наперед на три сторіччя,
Та іще подарувати лісу й лугу буйні шати.
Словом, справ — не полічити! Та найбільше треба літу,
Щоб зуміли я і ти набагато підрости!
А. Костецький

Літо - країна дитинства. Саме літні спогади є особливо теплими і емоційними. Тому робота дитячих оздоровчих таборів, при дошкільних дитячих закладах,направлена на те, щоб збагатити спогади дітей цікавими екскурсіями, розвагами, змаганнями.
Так з 12.07 по 15.07 в садочках району відбулися спортивні змагання дітей старшого дошкільного віку « Перші кроки». Даний захід, ініційований відділом освіти, вже є традиційним. До нього ретельно готуються і вихователі і діти і батьки. На змаганнях учасники демонструють свої спортивні вміння і навички в метанні, бігові, стрибках,уміння виконувати елементи футболу - вправності вести м’яч і забивати голи.

Приймали учасників змагань Широківський, Радіонівський, Валівський дитячі садки і дитячий садок с. Новий Шлях. А учасниками змагань були команди з усіх дошкільних закладів району. Кожен колектив представив свою оригінальну назву, девіз, форму. Тут були: «Бджілки», «Завзяті», «Ластівки», «Живчики», «Індіанці».Дуже інтересну програму підготували діти Лозуватського ДНЗ «Берізка» - вони були індіанцями у оригінальних костюмах, розмальованими бойовою окрасою обличчям, відповідним музичним супроводом та атрибутикою.(в.о. завідуючої ДНЗ Власова Т.С.) Під час змагань на майданчику не стихав дитячий сміх. Юні спортсмени не просто показували свої вміння, а отримували від цього максимум позитивних емоцій та задоволення.

Виступи команд були об’єктивно оцінені журі очолюваного методистами відділу освіти І.А. Тєбєньовою,О.Д.Дил. І ,як завжди у спорті ,е переможці!Кращими були команди Лозуватського ДНЗ «Берізка», «Індіанці» , дошкільнята з Надеждівки «Козаки», Валівська команда «Спортсмени»і «Веселі Колобки» з с. Веселе. Ці команди отримали перехідні кубки,.А всі учасники були нагороджені грамотами відділу освіти, дипломами за участь в змаганнях, солодкими призами Приємно визначити,що не дивлячись на зайнятість, термінові справи,від початку і до кінця на змаганнях був присутній Широківський сільський голова Соляник М.М.,прийняв участь в роботі журі ,по-справжньому вболівав за команди а по закінченні нагородив команду Широківського закладу «Здоров'ятко» подарунками-футбольним м’ячем та комплектом для ігор в бадмінтон та іграшкою кожну дитину.
Та оздоровча компанія в дошкільних закладах на цьому не закінчується. Попереду ще багато інтересного, яскравого ,барвистого….
Переглядів: 1222 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031